Avto
9069 ogledov

Sprememba, ki bo razveselila voznike

razcep Kozarje nova ureditev
1/2
Dars
Na enem najbolj obremenjenih razcepov je Dars uvedel novo prometno ureditev.

Razcep Kozarje na ljubljanski obvoznici je v poletnem času zelo obremenjen. Zastoji v smeri proti primorski avtocesti so poleti in v času petkove prometne konice postali že povsem običajni. Zatika se tudi v času jutranje konice v smeri s primorske avtoceste proti južni ljubljanski obvoznici. 

Na Darsu so tako uvedli spremembo, ki bo omogočila lažje vključevanje in večjo pretočnost prometa. Iz smeri Kosez/Brda na primorsko avtocesto proti Brezovici. Prav tako sta po novem dva prometna pasova z zahodne obvoznice do viadukta čez Tržaško cesto. 

Komentarjev 3
  • klemenmo 10:11 20.avgust 2019.

    problem je tudi v tem da se vozniki peljejo po izvozu za Brezovico, potem pa se zelijo vkljuciti levo na vozni pas....

  • Avatar jezeran
    jezeran 09:59 20.avgust 2019.

    kaj to pomaga, če se pa kolona naredi takoj za tem, ko spreminjajo prednost enkrat iz južne obvoznice, enkrat iz severne. Pretočnost pri Brezovici je pa na psu

  • messer 06:29 20.avgust 2019.

    TO kar je dars naredu na izvozu z obvoznice na Zaloško je obup,ker je ljudem izven mesta, dal prednost pred ljudmi v mestu, ker je naredil iz pasa samo za desno,oba pasa tudi za levo. zdaj stalno čakam na izvozu ...prikaži veču na zaloško, ko se vračam iz severne obvoznice oz štajerske smeri,,ene stvari delajo iz bolših slabše.