Avto
14 ogledov

Od zadaj nasadil dva kolesarja

Nesreča motorista in kolesarja Youtube
Po svetu vozijo takšni in drugačni vozniki motorjev. Čeprav jih je večina gotovo previdnih in znajo obvladati dvokolesnike, bi drugi morali namesto izpita za motor kupiti dovolilnico za ribolov.

Zgornji video prikazuje nesrečo, ki se je nedavno zgodila na slikoviti kalifornijski cesti Mulholland Drive. Neki motorist je z razmeroma majhno hitrostjo pripeljal v 180-stopinjski ovinek, med pospeševanjem iz njega pa nerazumljivo naciljal dva kolesarja, ki sta pravilno ob robu ceste grizla kolena v klanec.

Predvsem prvi kolesar jo je sodeč po posnetku kar grdo skupil, a je neki komentator na Youtubeu zapisal, da so njegovega prijatelja po nekaj dneh že izpustili iz bolnišnice, kot po čudežu z nobeno zlomljeno kostjo.

Komentarjev 3
  • PasjiDrekiVsepovsod 08:39 03.junij 2013.

    Primi se za jajca, da ti jih ne pridem utrgat.

  • Izudin 10:13 19.maj 2013.

    haha, ma saj so res zoprni ti kolesarji, delajo gužvo po cestah, včasih naredijo cele kolone, samo se pa vidi, da motorist nima izkušenj, ali pa ni rojen za na motor, fora je v tem, da te pogled vodi in ...prikaži več tega bi moral usmerit mimo kolesarjev, ker tja bi potem šel tudi motor, ga je usmeril pa v oviro oz. kolesarja. Podobnih nesreč je veliko, ko motorist trešči "v oviro ob cesti". Skratka, vedno moraš s pogledom iskati rešitev oz. pravo smer.

  • Boschtjan Zupanchich 09:13 19.maj 2013.

    Edino Pravilno Je Storil !!! Kaj pa delajo gnečo ti kolesarji na cesti , ki je že itak Preozka . Če rabijo rekreacijo, naj gredo tečti, ne pa trebuhe obešat čez kolo ! To Je To !