Avto
41 ogledov

Oklepnik z vojaki zaradi avta v jarek

Tank in avto Youtube
Ni vsakdanji dogodek, če mora tank priznati poraz avtomobilu. Z vojaki naložen oklepnik je pristal v jarku, ko se je umikal majcenemu daewooju, njegov voznik pa je bil za to skoraj ustreljen.

Zgodilo se je nekje v Ukrajini, bojda v ponedeljek. Snemalec je spremljal kolono vojaških vozil, ki so ropotale po zaprašeni cesti mimo ustavljenega ostalega prometa. Kar naenkrat pa se je oklepnik, na katerem je sedelo kup ukrajinskih vojakov, pri visoki hitrosti iz oči v oči soočil z daewoo lanosom, ki se ni pravočasno umaknil. Voznik oklepnika je skušal z naglim manevrom preprečiti, da ne bi pomečkal male "pločevinke", a je zato zapeljal v bližnji jarek in se s truščem ustavil. 

Seveda si lahko le predstavljamo, kaj se je dogajalo v glavah vojakov, od katerih jih je veliko razmetalo po bližnjem vejevju. Voznik avtomobila se je po poročanju 9News sprva še hihital, a ga je to verjetno hitro minilo, ko je zaslišal razjarjene vojake. Enemu od njih se je popolnoma "snelo": "Je****, ubil bom tega pr****!"

Ostali vojaki so hitro pohiteli na pomoč, da pomirijo od vojne naveličanega moža in ga prepričajo, naj puško pusti pri miru. Kako se je vse skupaj končalo, ni znano.

V Ukrajini te dni velja krhko premirje med uradno ukrajinsko vojsko in proruskimi separatisti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.