Avto
9 ogledov

Opica zaradi kazni ugriznila policista

opica Youtube
Več kot le presenečen je bil policist, ki zaradi prehitre vožnje želel kaznovati voznika. Iz zadnjega dela poltovornjaka je namreč proti njegovi roki planila opica in ...

Keith Moore je mladi 21-letni policist v mestecu Aransas Pass v ameriški zvezni državi Teksas. Prejšnjo sredo je zaradi prehitre vožnje ustavil že priletnega voznika poltovornjaka. Ko je elektronsko napravo, ki so jo tamkajšnji policisti zamenjali za papirologijo, kot jo poznajo njihovi slovenski kolegi, pomolil v podpis vozniku, pa se je zgodilo nekaj, na kar ga med šolanjem niso pripravili.

Iz zadnjega sedeža je proti njegovi roki planila opica in zasadila zobe vanjo, dogodek pa je posnela kamera na policistovih očalih. Moore je planil nazaj in se vrnil k patruljnemu avtomobilu, a mu poročnik ni verjel, kaj se mu je zgodilo. "Opica? Prava legitimna opica?", je nejeverno spraševal v policijski latovščini.

Po pisanju Carscoopa je napadalna opica sicer vajena ljudi, saj svojemu lastniku pomaga služiti denar na raznih karnivalih, kjer zabava obiskovalce, ti pa se lahko z njo tudi fotografirajo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.