Avto
24 ogledov

Oplova ofenziva na Frankfurt

Opel astra GTC
1/4
Opel
Opel bo domači prag frankfurtskega avtosalona izkoristil za več pomembnih premier, od katerih bosta v ospredju zlasti trivratna astra GTC in novi rod zafire.

Astra GTC bo poleg oblike poskušala prepričati tudi z vozno dinamiko, zahvaljujoč sprednjemu podvozju (HiPerStrut). Razpon moči bencinskih in dizelskih motorjev sega v razponu med 88 kW/120 KM in 132 kW/180 KM.

Zafira tourer prinaša na novo zasnovani koncept sedežev Flex7. Oplovci obljubljajo limuzinsko udobje ob podpori obilice tehnologij.

Poleg obeh modelov bo na razstavnem prostoru prvič razstavljen tudi novi kompaktni dostavnik combo. Na voljo bo kot tovorno in družinsko vozilo v dveh dolžinskih različicah, s petimi ali sedmimi sedeži ter šestimi motorji.

Oplova varčna tehnologija ecoFLEX se širi, iz bližnjega Rüsselsheima bodo v Frankfurt pripeljali sedem novih bencinskih in dizelskih modelov ecoFLEX.

Za še en vrhunec bo poskrbelo za zdaj še skrivnostno študijsko vozilo, "ki bo odkrilo nove razsežnosti mobilnosti".

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.