Avto
6 ogledov

Ovaden oče devetletnega voznika ferrarija

Fanta v ferrariju Youtube
Indijska policista je našla očeta, ki je svojemu devetletnemu sinu dovolil, da se je s ferrarijem F430 sam vozil po tamkajšnjih cestah.

Pred dnevi smo poročali o nenavadnem videu, kako nabritega superšportnika po ulici gor in dol preganja fant, ki je komajda videl čez volan. Družbo mu je delal še en sovrstnik.

Dogodek je sprožil val ogorčenja, saj je bilo ob robu ceste veliko otrok. Izkazalo se je, da je video posnel kar ponosni oče in ga nato objavil na YouTubu.

Policija v mestu Peramangalam je zaradi javnega zgražanja morala stopiti v akcijo in je identificirala lastnika prestižnega avtomobila Mohameda Nishama. Ta je po poročanju časnika Times of India v zagovor dejal, da je sinu avtomobil posodil kot rojstnodnevno presenečenje za deveti rojstni dan, potem ko si je otrok že mesece neznansko želel sesti za volan italijanskega vranca. 

A očitno se starši sploh ne zavedajo, kaj so naredili narobe, saj naj bi otrokova mati dejala, da je zelo ponosna na sina in njegove vozniške sposobnosti ter da je to, da se po ulici lahko sam vozi v 360-kilovatni in sila nervozni zverini, le spodbuda za naprej.

Na dan je prišlo še, da je fant v preteklosti že vozil preostale družinske avtomobile, med drugim lamborghinija in bentleyja. Očeta čaka ovadba.

Komentarjev 1