Avto
26 ogledov

Pamela ima svojo dirkalno ekipo

Downforce1 in Pamela Anderson Downforce1
Prsata hollywoodska zvezdnica Pamela Anderson se podaja v dirkaške vode. Sama sicer ne bo dirkala, je pa ustanovila svojo dirkaško ekipo Downforce1 by Pamela Anderson.

Pamela Anderson je začela z novim projektom. Ukvarjala se bo z dirkanjem, ustanovila pa je lastno dirkaško ekipo Downforce1 by Pamela Anderson.

Zvezdnica Obalne straže in nekdanja Playboyeva zajčica je velika ljubiteljica dirkanja, njeno moštvo Downforce1 by Pamela Anderson pa bo tekmovalo na prvenstvu evropske Le Mans serije (ELMS) ter International GT Open Championshipu. Ena najbolj znanih hollywoodskih starlet pravi, da si bo dirkanje obvezno ogledala ob stezi.

Downforce1 | Avtor: Downforce1 Downforce1
"Hitri avtomobili in ženske gredo skupaj, pa čeprav je dirkanje po večini moški šport. Rada imam dirkanje, sem velika ljubiteljica formule ena in NASCARJA. Na Downforce 1 sem zelo ponosna. Moštvo okoli Markusa Fuxa je nastalo v zgolj štirih mesecih, kar je neverjetno. Komaj čakam, da vidim svoje avtomobile na dirkališču," sporoča Pamela in za naslednje leto najavlja, da bo imela svoje moštvo tudi v ameriški seriji NASCAR.

Pamela Anderson tako stopa po stopinjah mlajše starlete Paris Hilton, ki v prihodnjih letih s svojim moštvom Team SuperMartxé VIP by Paris Hilton na motociklističnem svetovnem prvenstvu Moto GP v 125-kubičnem razredu napoveduje naskok na svetovni vrh.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.