Avto
122 ogledov

Paparaci posneli Revozovega športnika

Smart forfour brabus Facebook
Pred časom smo pisali o tem, da namerava Daimler proizvajati športne, Brabus, različice smarta fortwo in forfour. Slednjega bodo proizvajali v Revozu v Novem mestu. Paparaci so ju nemaskirana že ujeli v objektiv fotoaparata.

Fotografije so nastale med snemanjem promocijskega materiala. Uradna premiera se pričakuje v kratkem, nekateri tuji mediji pišejo, da se bo to zgodilo 25. aprila na avtomobilskem salonu v Pekingu. Lani so sorodnega renault twinga začeli izvažati na Japonsko. Novi trgi od katerih si obetajo rast proizvodnje v Revozu pa so po novem še Tajvan, Izrael, Rusija, Hong Kong in Kitajska.

Smarta fortwo in forfour by Brabus bo pognjal triivaljni 0,9-litrski turbo motor z okoli 81 kilovatov moči (110 KM), ki bo imel z novimi aerodinamičnimi dodatki bolj športni videz, večja kolesa in lahka platišča, širša kolesa, izboljšano podvozje, športni izpušni sistem z dvema izpušnima cevema, zmogljivejše zavore in potovalno kabino s športnimi dodatki.

Kasneje naj bi se pojavili še kabrio izvedenka smart fortwo brabus.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.