Avto
1007 ogledov

Kateri Slovenci so letos dobili prestižni Pirellijev koledar?

Pirelli koledar 2018
1/6
Saša Despot
Ni ga koledarja na svetu, ki bi bil bolj ekskluziven. In sedaj ga ima šest Slovencev.

Podjetje Špan iz Brezovice, ki je zastopnik za znamko pnevmatik Pirelli, je s prestižnim koledarjem obdarila šest izjemnih Slovencev in Slovenk. Letošnja tema ekskluzivnega Pirellijevega koledarja, ki ni na prodaj, je Alica v čudežni deželi in govori o trenutnih družbenih razmerah, nekakšnem kaosu, v katerem živimo ter sprejemanju drugačnosti v družbi. Fotograf koledarja Tim Walker je v objektiv ujel temnopolte modele, med njimi tudi kar precej imen iz sveta šovbizinisa - Naomi Campbell, Whoopi Goldberg, Lupito Nyong’o, Seana “Diddy-ja” Combsa in druge.

Na prireditvi so letos koledar dobili: legenda slovenske košarke Ivo Daneu, ultramaratonski kolesar Marko Baloh, eden izmed najlepših opernih glasov pri nas Irena Yebuah Tiran, svetovni prvak v motokrosu Tim Gajser, mojstrica gastronomije Ana Roš in oče planiške letalnice Janez Gorišek.

Poleg črne sedaj še sedem barv pnevmatik

Poleg podelitve koledarjev pa so pri Španu le nekaj tednov po premieri na avtosalonu v Ženevi za slovenski trg že predstavili novo linijo Pirellijevih pnevmatik Pirelli color edition, ki so na voljo v sedmih barvah: rdeča, rumena, zelena, modra, oranžna, siva in bela.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • slavko342 14:39 03.april 2018.

    Če natančno bereš "Na prireditvi so letos koledar podarili legenda slovenske košarke Ivo Daneu, ...." ne veš komu so ga podarili, VERJETNO SO GA PA DOBILI.