Avto
28 ogledov

Po Sloveniji naj bi vozila rekordna kača

alfa romeo Kraški gadje
27. maja naj bi se po Sloveniji vozila najdaljša kača na svetu. Kraški gadje namreč pripravljajo 7. tradicionalno srečanje lastnikov in ljubiteljev vozil znamke Alfa Romeo, ki bo letos obarvana rekordno.

Zadnjo nedeljo v maju bodo na Gorjanskem poskušali preseči Guinnessov rekord v najdaljši karavani vozil znamke Alfa Romeo.

Fešta Alfa Romeo je tradicionalno mednarodno srečanje lastnikov in ljubiteljev vozil Alfa Romeo, ki na Gorjansko vsako leto privabi mnogo obiskovalcev ter več kot 200 vozil iz Slovenije, Italije, Avstrije, Hrvaške, Srbije ter Bosne in Hercegovine.

Letošnja prireditev bo posebna, saj bodo organizatorji poskušali postaviti rekord v najdaljši karavani vozil Alfa Romeo in se vpisati v Guinnessovo knjigo rekordov. Trenutni rekord šteje 312 vozil Alfa Romeo in je bil postavljen februarja 2010 v mestecu Epsom v Veliki Britaniji. Zato organizatorji vabijo vse lastnike vozil alfa romeo, da se karavani pridružijo in s svojim vozilom pripomorejo k uresničitvi rekorda.

Organizatorji obljubljajo pester program, na ogled pa bo tudi nekaj legendarnih primerkov te nekdaj slovite italijanske znamke.

Komentarjev 3
  • pezde 11:55 13.april 2012.

    Vrži se pod enega pa bomo imeli mir pred tabo

  • wolfyy 14:59 12.april 2012.

    27.maj je mimogrede nedelja in ne sobota :)drugo kot drugo pa, zakaj bi morali it v italijo furat, če lahko v sloveniji podremo rekord? samo zato ker tebi pezde AR ni všeč znamka? sam potem priporočam da se ...prikaži več vsi z VW vozite le po nemčiji, ker tistih dolgočasnih avtov na slovenskih cestah nočem videt!

  • pezde 11:15 12.april 2012.

    banda onesnazevalska. nej grejo kr po italiji te grde alfe furat.