Avto
16 ogledov

Podarjamo majico in kapo s podpisom super zvezdnika

Ken Block Žurnal24 main
Ken Block je bil na letošnjem avtomobilskem salonu v Ženevi v središču pozornosti na Fordovem razstavnem prostoru. Podpisal se je na majico in kapo, ki z nekaj sreče čaka dva Žurnalova bralca, ki bosta pravilno odgovorila na spodaj zastavljeno vprašanje.

Na avtomobilskem salonu v Ženevi smo spoznali reli in driftarskega superzvezdnika Kena Blocka. Tisti, ki ga ne poznate, Ken Block, rojen 21. novembra leta 1967, je profesionalni dirkač, vozil je tudi v svetovnem prvenstvu WRC, in sicer med sezonami 2007 in 2014.

Še bolj je znan v svetu šovbiznisa. Je eden od soustanoviteljev DC Shoes. Po vsem svetu je postal znan po Gymkhana videih, ki so eni najbolj viralnih videov sploh, zato si je prislužil status superzvezdnika.

V zamenitih videih Gymhkana z avtomobilom počne vragolije, ki si jih je težko zamisliti. Da se lahko izživlja nad avtomobilom in cesto, zanj zapirajo centre velemest, kot je San Francisco.
Za zurnal24.si je v intervjuju dejal, da mu je najbolj pri srcu Gymkhana 5, ki so jo posneli v San Franciscu.

Ken Block | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

"To je bila neverjetna izkušnja. Že San Francisco s svojo okolico in hribi je poseben, poseben je center mesta, ki so ga zaprli za snemanje videa. To je bil res velik organizacijski projekt. Vozili smo po ulicah gori in dol, ob obali, čez most. To je najbolj dinamično mesto na svetu za snemanje," nam je zaupal zvezdnik, ki ni izdal, kje bo naslednja snemalna lokacija.

Rad bi snemal v New Yorku, oziroma v vsakem mestu, ki ima nekaj za pokazati, vse od Moskve, do Tokia, Dubaja. Nekje, kjer bi video izpadel zelo dinamičen in zato atraktiven. pravi, da so pogajanja dolgotrajna in zahtevna, saj je veliko pogajanj z vladami ali oblastmi v mestih, ker je v času snemanja veliko ulic zaprtih za promet.

Lažje boste vi, dragi bralci, prišli do majice ali kape z njegovim podpisom. Pravilno je treba odgovoriti na zastavljeno vprašanje, z malo sreče pri žrebu, sta lahko atraktivni nagradi vaši.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.