Avto
411 ogledov

Podarjena vozila poplavljenim občinam redno nabirajo kilometre

Emil Frey
Vozila s poslanstvom, ki so jih v dobrodelni akciji v skupini Emil Frey, predali poplavljenim slovenskim občinam, so dosegla svoj namen in redno nabirajo kilometre.

V občinah Črna na Koroškem, Luče, Mežica, Prevalje in Ravne na Koroškem so s podarjenimi vozili blagovnih znamk, ki jih zastopa skupina Emil Frey, postorili marsikaj. S ciljem, da se življenje občanov in občank čimprej povrne v ustaljene tirnice.

Po nekajmesečni uporabi vozil so v avtomobilski skupini na terenu preverili, kako so jim predana vozila, ki so jih poimenovali vozila s poslanstvom, v pomoč pri vzpostavljanju življenja v stare tirnice, s številni koristnimi kilometri in dobrodelnimi potmi.

 | Avtor: Emil Frey Emil Frey

V vseh občinah so ponovno izpostavili hvaležnost za podarjena vozila, ki jih večinoma uporabljajo za prevoze, zlasti starejših in gibalno oviranih občanov, do zdravstvenih ustanov, za prevoz otrok v Center za vzgojo, izobraževanje in usposabljanje Velenje, za prevoze paketov Rdečega križa in Karitasa do pomoči potrebnih, za prevoze članov civilne zaščite in gasilcev, ki skrbijo za saniranje posledic poplav ter dostavo gradbenega materiala za popravilo poškodovanih objektov. Še posebej so hvaležni, da lahko svojim občanom omogočajo prevoze do zdravstvenih ustanov tudi izven svojih občin, celo večkrat na dan, z novimi, varnimi in udobnimi avtomobili. V terminih, ko vozila niso zasedena, pa so na voljo tudi občanom, ki nimajo lastnih prevoznih sredstev. 

 | Avtor: Emil Frey Emil Frey

Jožko Tomšič, generalni direktor skupine Emil Frey Slovenija, je ob tem dodal: "Izjemno sem vesel, da naša vozila služijo svojemu namenu. Slogan Vozila s poslanstvom smo izbrali z razlogom, da vsem prizadetim omogočijo čimprejšnjo povrnitev normalnega stanja. Odzivi, ki jih prejemamo od predstavnikov občin so dokaz, da je bila odločitev za pomoč nujna in dobrodošla. Ponosen sem, da se v skupini Emil Frey zavedamo pomena biti družbeno odgovoren in vedno skušamo pomagati kot posamezniki, podjetja in kot skupina."

dezurni@styria-media.si
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.