Avto
409 ogledov

Podjetja izplačujejo nagrade za poslovno uspešnost

Emil Frey Slovenija Emil Frey
Eno od podjetij, ki je letos izplačalo posebno nagrado svojim zaposlenim na račun poslovne uspešnosti ob koncu leta 2022 je Emil Frey.

Kot so poudarili že na novinarski konferenci ob koncu leta so zadovoljni z doseženimi poslovnimi rezultati, ki se odražajo v rasti prodaje osebnih in lahkih dostavnih vozil ter težkih tovornih vozil in avtobusov. Vsi zaposleni so zato pretekli teden prejeli izplačilo nagrade za poslovno uspešnost v višini 2.000 evrov neto. 

Kot so pojasnili v avtomobilski skupini so zaposleni najpomembnejši vir znanja in izkušenj, zato so zavezani k odgovornosti do zaposlenih in zagotavljanju pogojev, ki jim omogočajo delo v varnem in spodbudnem delovnem okolju. Prepričano so, da so s svojo strokovnostjo, znanjem in predanostjo podjetju in svojemu delu prav zaposleni tisti, ki največ pripomorejo k uspehu podjetja, zato stremijo k temu, da so zaposleni zadovoljni. Predvsem pa je cilj podjetja graditi okolje, v katerem se cenijo kakovost dela in razvoj posameznika, kar vključuje tudi izobraževanje in možnosti za razvoj kariere, osebnostni razvoj ter ustrezno nagrajevanje za uspehe in dosežke.

»Sledimo filozofiji nagrajevanja zaposlenih, ki temelji na prepričanju, da je treba sodelavce za njihovo delo in dosežke nagraditi, zato tovrstna izplačila razumemo kot skupinsko doseganje ciljev. Vsi naši zaposleni, trenutno jih zaposlujemo 520, so pretekli teden prejeli nagrado za poslovno uspešnost v višini 2.000 evrov neto. Poleg letnega regresa v višini 1.900 evrov, ki so ga naši zaposleni prejeli v aprilu, pa nismo mogli tudi mimo dejstva, da se življenje z dvigom življenjskih potrebščin draži, zato smo vsem zaposlenim v drugi polovici letošnjega leta povišali tudi bruto osebni dogodek za 8 odstotkov«, je dodal g. Jožko Tomšič, generalni direktor Skupine Emil Frey za Slovenijo.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.