Avto
52 ogledov

Poglejte video simpatične Ilke Štuhec

Ilka Štuhec
1/8
Ford
Razveselila nas je Fordova ambasadorka Ilka Štuhec, danes boste v živo spoznali kaskaderko Tjašo in smukača Roka Perkota.

Včeraj se je od nas poslovila karavana neukrotljivih Mustangov, danes se zaključuje tudi avtomobilski salon 2017.

Karavana petih neukrotljivih Mustangov se je včeraj srečala s klubom ameriških vozil, z V8 Clubom Slovenija. V poznih popoldanskih urah je karavana še krožila po ljubljanskih ulicah, po zaključni formaciji okoli avtosalona pa je nekaj njihovih srečnih obiskovalcev zapeljala kar do doma. Na ulicah prestolnice so tako krožili kar šest dni, na Ljubljančanih in obiskovalcih avtosalona pa so vsekakor pustili močan pečat.

Adrenalinsko življenje družine Perko

Včeraj popoldan nas je razveselil obisk smučarke in Fordove ambasadorke Ilke Štuhec. Z Jožetom Robežnikom je poklepetala o stvareh, ki jih o njej najbrž niste vedeli. Celoten pogovor si lahko ogledate v spodnjem posnetku.

Danes že ob 11. uri pa bosta z Jožetom Robežnikom poklepetala kaskaderka Tjaša in smukač Rok Perko. V pogovoru boste izvedeli veliko zanimivosti o njunih vsakdanjih in službenih izzivih, pobliže boste spoznali razburljivo življenje družine Perko in kaj jim pomenijo jekleni konjički.

Ob 17. uri bodo na Fordovem odru žrebali še eno ZLATO KARTO za dan Ford Performance. Ta se bo odvijal 27. maja na poligonu Ljubečna pri Celju.

Tako se danes zaključuje tudi pester Fordov program, kjer so bili obiskovalci avtosalona deležni zanimivega dogajanja, priljubljenih Fordovih ambasadorjev Filipa Flisarja, Bineta Volčiča, Jurija Tepeša in drugih, pogostili pa so jih tudi z okusno kavo za na pot izpod rok izkušenega bariste.