Avto
8 ogledov

Poleti od hotela do iPada

avto nakup prodaja Shutterstock
Nakup avtomobila. V poletnih mesecih prodaja avtomobilov upada. Trgovci zato ponujajo posebne akcije, predvsem za modele iz zaloge.

Poleti se prodaja avtomobilov močno zmanjša, avgusta pa je v primerjavi z junijem manjša tudi za več kot tretjino. Zato številni trgovci poleti ponujajo večje ugodnosti pri nakupu v obliki dodatne opreme, ugodnega financiranja in popustov.

Najbolje pri vozilih iz zaloge

Največje popuste trgovci ponujajo pri vozilih iz zaloge, in sicer lahko ti znašajo tudi petino vrednosti vozila.

Avto popusti | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
Zanimivo je, da veliko znamk popuste ponuja tudi za nove modele, kar v preteklosti ni bila praksa oziroma so bili popusti vezani na prvih nekaj vozil.

 

Razglejte se po trgovcih

Poleg tega se izplača poskusiti pri več trgovcih za posamezno znamko in model, saj se ugodnosti tu prav tako zelo spreminjajo. Trgovca prosite, naj vam izdela predračun, potem pa se odločite za najugodnejšo ponudbo. Ne bojte se povedati, kakšne ugodnosti so vam ponudili pri drugem trgovcu.

iPad in do sedem tisoč evrov popusta

Številni trgovci vam ob nakupu podarijo aranžma v hotelu, drugi iPad, večina pa popust v obliki denarja. Veliko jih ponuja dodatne popuste, če se odločite za financiranje. Vendar velja biti previden, saj te ponudbe niso nujno tudi najbolj konkurenčne.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.