Avto
28 ogledov

Policisti v zasedi čakali motoriste

Policijski nadzor motorja Policija
Motoristi so na Gorenjskem kljub opozorilom, da jih bo policija poostrezno nadzirala, vozili drzno in hitro.

Gorenjski  policisti  so v zadnjih 48 urah sprejeli več prijav voznikov, ki so naznanjali, da  se  motoristi po cestah na območju Bleda, Bohinja in Jezerskega vozijo prehitro in nevarno, s čimer ogrožajo ostale udeležence v prometu.

Policisti  so  v  vseh  primerih naznanila preverili in se zaradi ugotavljanja naznanjenih kršitev prometnih pravil več časa  zadrževali na izpostavljenih relacijah. Policisti menijo, da s svojo vidnostjo,  ukrepanjem  in  preprečevanjem  nevarnosti  najbolje zavarujejo ljudi in njihovo premoženje, hkrati pa ukrepajo proti vsem tistim, ki kršijo prometna pravila.

Varna vožnja bi morala biti samoumevna

Policisti zato motoriste še enkrat opozarjajo, naj bodo pri vožnji izjemno previdni, hitrost pa naj prilagodijo razmeram na cesti. Vozijo naj strpno, previdno in naj spoštujejo cestno prometna pravila, kar bi sicer moralo biti jasno in  samoumevno  vsem udeležencem v prometu, sploh pa motoristom. Pri vožnji motornih vozil je namreč nevarnosti več, kot drugje, posledice pa hujše kot v  običajnih  nesrečah. Zato motoristi, vozite previdno in poskrbite, da bo motoristična sezona prijetna, pa tudi varna!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.