Avto
15 ogledov

Posebna GTI-ja za posebne ljubitelje

golf gti
1/19
Žurnal24 main
GTI navdušenci ob Vrbskem jezeru so dočakali premiero dveh novih različic golfov. Objavljamo fotografije golfa GTI adidas in GTI excessive.

GTI adidas je nastal v sodelovanju z istoimenskim konfekcijskim velikanom. Na voljo bo od junija dalje, od običajnega GTI-ja pa se bo razlikoval po drugačnih 18-palčnih platiščih in po našitkih Adidas v notranjosti.

DSG menjalnik bo standarden, na vrhu ročice pa bo ikonična okrogla kapica v obliki golf žogice. Del opreme so tudi biksenonska prednja in LED zadnja svetila.

golf gti excessive | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

 

Excessive kot ideja za katolog

GTI excessive je zaenkrat še zgolj koncept. Njegova posebnost je dodelan športni dizajn z drugačnim sprednji spojlerjem, pragovi in zadnjim difuzorjem, na katerem so vgrajene zavorne luči. V prvi vrsti naj bi koncept služil kot ideja za privržence, kaj lahko si bodo kot dodatno opremo omislili za svoje popre. Zaenkrat ni znano, ali bodo excessiva ponudili na trgu v omejeni seriji, kot so se pred dnevi širile neuradne govorice.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.