Avto
31 ogledov

Pos..l se mu je na ferrarija

Šala s ferrarijem Youtube/Roman Atwood
Kakšne misli se vam pletejo po glavi, ko zapazite, da je kakšen cucek dvignil taco prav ob vašem avtomobilu? Sedaj pa si predstavljajte lastnika, ki je opazil, da je nekdo poleg njegovega ferrarija očitno odprl zadrgo in ... Ampak tale lastnik si je gotovo zaslužil, da bi se mu to res zgodilo.

Roman Atwood, znan po svojih šalah, ki jih objavlja na YouTubu, je opazil ferrarija 360, parkiranega na mestu za invalide na praktično praznem parkirišču. Lastnika, za katerega je očitno vedel, da je vse prej kot invalid, se je odločil malo povleči za nos in mu dati lekcijo, zato se je s plastenko vode postavil ob avtomobil in se delal, kot da opravlja malo potrebo. Ni bilo treba dolgo čakati, ko je lastnik pridivjal na parkirišče in začel šaljivca loviti naokoli.

Prizor očitno ni zaigran, med drugim pa je poskočni "invalid" dal vedeti, da zaradi lastništva avtomobila z emblemom črnega vranca na pokrovu zanj določena pravila pač ne veljajo. Pomenljiv je njegov stavek, ko je lovil Atwooda: "Lahko bi kupil celotno tvojo družino!"

Lahko sploh kaj pomaga takšnemu napihnjencu?

Komentarjev 5
  • mzynfo 22:59 17.april 2013.

    Kaj pomaga takšnemu napihnjencu. Nekdo, ki bi ga boksnil v vamp, da bi se brez sape sesedel na tla. Ne pa, da je bežal pred debilnim zavaljencem.

  • puys 14:35 17.april 2013.

    Za take idole bi morali narediti neke neodstranljive nalepke, nekaj v stilu "invalid v glavi" ali "invalid po duši".

  • McClain 13:49 17.april 2013.

    podobno problematicni so pri nas vozniki BMW jev, vecjih Audijev od A3 in vecjih Mercedesov od 190D letnik 1994