Avto
98 ogledov

Praktično nov lamborghini na prodaj za en dolar

Lamborghini huracan
1/9
Trademe.co.nz
Novozelandska družba je na dražbi ponudila lamborghinija huracan, letnik 2015. Začetna cena je bila en dolar.

Novi LP610-4 je vreden vsaj kakih 300.000 tisoč evrov, zakaj torej tako smešna ponudba? No, tale huracan je totalka, saj je bil udeležen v prometni nesreči, ko je voznik z njim zletel s ceste. Čeprav fotografije morda kažejo, da posledice niso tako katastrofalne, pa je školjka, pretežno narejena iz ultratrdnih kovin in ogljikovih vlaken, preveč poškodovana, da bi se jo splačalo popravljati, so sklenili pri novozelandski zavarovalnici. Del avta je dobesedno raztrgan, vidne so poškodbe strehe, kar daje slutiti, da je huracan končal obrnjen s kolesi navzgor.

A gotovo se kje na svetu najde kdo, bi bi mu prišli prav rezervni deli, tudi sredinsko umeščeni V10 5,2-litrski motor (449 kW/650 KM) jo je odnesel zelo dobro, saj še vedno deluje, pravijo. Pa še manj kot 1.000 kilometrov je doslej naredil, čeprav je vmes že tudi zamenjal lastnika, razkriva dražbena hiša STAR AUCTIONS.

Če vas zanima, vzemite v ozir, da ima volan na desni strani. Avkcija se zaključi 30. marca, že sedaj pa se je poteza izkazala za izvrstno, saj ponudbe že presegajo 54 tisoč dolarjev (48 tisoč evrov).

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.