Avto
3 ogledov

Pred policijo bežal tudi vzvratno

Beg pred policijo Youtube
Neki mladenič je poskušal policiji uiti z vožnjo z vso hitrostjo po nasprotni strani štiripasovnice – vzvratno. Smrtno nevarno početje se je k sreči končalo brez hudih posledic za ostale udeležence.

Skorajda še golobradca v citroënu saxo je britanska policija med nelegalnimi cestnimi dirkami v bližini mesta Hams Hall začela zasledovati v neoznačenem policijskem avtomobilu. Namesto da bi ustavil, je mladenič začel divji beg, v katerem se je s policisti vrtel v krogu, saj je večkrat zapeljal čez sicer fizično ločene pasove.

V enem od trenutkov je peljal neposredno proti nasproti vozečemu prometu in se za las izognil nesreči, nato pa je z vso hitrostjo zapeljal vzvratno. Vse to se je dogajalo pred očmi njegovih kolegov, ki so ga spodbujali in snemali na mobilne telefone, eden od njih pa je posnetek objavil na portalu YouTube.

Policisti so brezvestnega mladeniča uspeli spraviti v kot, a se mu je vseeno nekako uspelo izmuzniti, nato pa so policisti zaradi varnosti drugih raje prekinili z lovom. Avtomobil so kasneje našli, voznika pa še iščejo.

Komentarjev 2
  • kmetek 19:13 16.julij 2011.

    samo za ubit so vsi.

  • Gorijan Mikić 10:11 14.julij 2011.

    tooooo careeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hahahahah kva so policisti fuknjeni hahahahahahahahahahahahhahahah phahahahahahahah kva je carrrrrr najbolsi