Avto
44 ogledov

Prenova za modus in grand modus

1/15
Žurnal24 main
Renault je obogatil opremo palete modelov Modus in Grand Modus in dodal še bolj izpopolnjen paket opreme Exception, ki zaokroža vrh ponudbe.

Paket opreme Expression ima po novem odbijača in bočni zaščitni letvi v barvi karoserije. Paket opreme Dynamique ima nove okrasne pokrove 15-palčnih platišč Taranis ter radijski sprejemnik s CD MP3 predvajalnikom z izhodno močjo 80 W in z upravljalnikom ob volanu. Nenazadnje je leta 2009 predstavljena posebna serija Exception enakovredno uvrščena v redno ponudbo različic in ima serijsko vgrajen radijski sprejemnik s CD MP3 predvajalnikom z izhodno močjo 80 W in upravljalnikom ob volanu. Novost v ponudbi je tudi motor TCe 100, ki ustreza okoljskim normam Euro5, njegov normni izpust CO2 znaša le 139 g/km, kar ustreza porabi 5,9 litrov goriva na 100 km.

Nova paleta bo na voljo od začetka septembra letos, v pooblaščeni prodajni mreži Renault pa že sprejemajo naročila. V Sloveniji bodo maloprodajne cene prenovljene ponudbe Modusa segale od 11.050 do 15.450 evrov, maloprodajne cene Grand Modusa pa od 12.050 do 16.450 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.