Avto
6883 ogledov

Prenovljeni kitajec že v Sloveniji

MG HS MG
Avtomobili znamke MG so pri nas v okviru verige Grandautomotive na voljo šele dobro leto, a so že prenovili svoj največji križanec MG HS.

Pri MG-ju pravijo, da ima njihov MG HS po prenovi še ostrejši in agresivnejši videz, ki se spredaj odraža v novih LED žarometih, drzni maski in novem odbijaču. Zadaj to dopolnjujejo prenovljeni odbijač in izpušne cevi ter led zadnje luči, nove oblike pa so namenili tudi 18-palčnim dvobarvnim platiščem.

V prostorni notranjosti izstopa 10,1-palčni za dotik občutljivi zaslon infozabavnega vmesnika, ki so mu nadgradili programsko opremo. Dobro je poskrbljeno tudi za varnost voznika in njegovih sopotnikov, saj MG HS v okviru varnostnega paketa MG pilot ponuja vrsto sodobnih asistenčnih sistemov, ki so na voljo že v osnovni različici.

MG HS | Avtor: MG MG

MG HS je na voljo le z enim motorjem, 1,5-litrskim turbobencinskim štirivaljnikom z največjo močjo 119 kilovatov. V vseh opremskih različicah je na voljo v kombinaciji z ročnim menjalnikom, pri višjih dveh pa lahko kupci ob doplačilu 2.000 evrov dobijo tudi samodejnega.

MG HS je v solidno opremljeni osnovni različici standard z prosto izbiro ene od šestih karoserijskih barv na voljo že za 24.900 evrov. Za srednjo različico comfort bo treba odšteti 26.900 evrov, najdražja različica luxury pa stane 30.900 evrov. Pri slovenskem zastopniku MG-ja osnovnemu jamstvu sedem let oziroma 150.000 prevoženih kilometrov dodajajo še dve svoji ponudbi.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.