Avto
18 ogledov

Prenovljeni renault koleos

Prenovljeni renault koleos
1/18
Renault
Renault bo na avtosalonu v Frankfurti predstavil prenovljeni crossover modela koleos, ki na ceste zavija še letos.

Prenovljeni koleos, proizvajajo ga v Busanu v Južni Koreji, se od zdajšnjega modela razlikuje po spremenjenem prednjem delu, kjer kraljuje velika kromirana maska, odbijačih in svetilih z LED-tehnologijo, na novo so oblikovana aluminijasta platišča, nova so tudi vzvratna ogledala z vgrajenimi smerniki. Notranjost je bolj prefinjena, novi sta instrumentalna plošča in osrednja konzola, novi pa so tudi barvni odtenki. Koleos bo po novem prijaznejši do narave. Tako dvolitrski dCi dizelski agregat z močjo 110 kW/150 KM v zrak izpusti 148 gramov CO2 na kilometer, različica z 129 kW/175 KM pa 166 g CO2 na prevoženi kilometer.

Poleg omenjenih različic bo v ponudbi še naprej 2,5-litrski 16V-bencinski motor z močjo 125 kW/170 KM. Kupcem bo na voljo tako 4x2- kot 4x4-različica, del opreme pa bodo med drugim sestavljali hands-free entry, samodejni vklop svetil in brisalcev, Carminat TomTom navigacijski sistem, Hill Start Assist, Hill Descent Control, dvopodročna klimatska naprava, Bose® sound audio system ...

Prenovljeni renault koleos v dolžino meri 452 centimetrov, širok je 185 centimetrov, prostornina prtljažnega prostora pa meri od 450 do 1380 litrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.