Avto
5 ogledov

Presegli deset tisoč glasov

Žurnalov avto leta 2010
1/70
Žurnal24 main
Število glasovnic, ki je za 83 odstotkov preseglo lansko, je dokaz, da se je izbor za Žurnalov avto leta že dodobra uveljavil.

V tretji sezoni Žurnalovega izbora za avto leta smo pred prestižnimi modeli, ki v ozračje izpuščajo nesramno velike količine škodljivih delcev, prednost dali ekološkim modelom, ki se v zadnjem času vse bolj uveljavljajo. Odločitev je bila očitno prava, saj se je tudi letos število prejetih glasovnic občutno povečalo, in sicer za 83 odstotkov. Ponosni smo, da s tem zaokrožamo celoto Žurnalovih avtomobilističnih projektov, kjer sta tako pri Avtu leta kot pri Varčnem vozniku v ospredju ekologija in varnost. Letošnji izbor pa ni minil brez presenečenj, saj je doslej najuspešnejša Nemčija, ki je odnesla kar štiri od petih kipcev, letos ostala praznih rok. Francozi so tako kot lani vzeli eno nagrado, Italijani in Japonci, ki na Žurnalovem izboru še niso okusili zmage, pa so prav tako domov odpeljali vsak svojo.Tudi letos smo v trajno last podarili avtomobil, tokrat chevrolet avea. Že jeseni pa se vrnemo z novo sezono Varčnega voznika, prav tako s številnimi novostmi.

Preberite še:

Žurnalovi avtomobili leta so ...

Zmagovalci so povedali

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.