Avto
13 ogledov

Prevarana žena se je znesla nad audijem

R8
1/3
Facebook
To je bil res drag skok čez plot. Prevarana žena se je možu maščevala tako, da mu je popolnoma uničila audija R8.

Morda bi na prvi pogled mislili, da je bil rdeči lepotec udeležen v nesreči ali pa da ga je zajel tornado. Dejansko pa se ga je lotila žena, ko je odkrila, da jo njen mož vara, pravijo poročila o nenavadnem dogodku. 

V navalu besa se je spravila na tisto, kar je verjetno njen mož najbolj oboževal - audija R8 V8. Znašanje nad avtomobilom je bilo dolgotrajno in pedantno - razbila mu je stekla, armaturno ploščo, upravljalna plošča infotainment sistema je končala kdo ve kje, razcefrala je lepe usnjene sedeže, raztreščila stekleni pokrov motorja, demolirala LED svetila... Še posebej temeljito se je posvetila mestu, kjer visi Audijev logotip.

Na koncu pa je avto še porisala s psovkami in znaki za dolarje, kar je verjetno namigovalo na moževo prvo in edino ljubezen, med risbami pa se je znašel tudi smeško. 

Fotografije dogodka, katerega kraj ni znan, so se pojavile preko vikenda na socialnih omrežjih, za zdaj pa ni poročil, kako je smrt svoje glavne ljubezni prenesel mož. Morda pa bo imel sedaj priročen razlog, da si nabavi novega, saj je druga generacija nemškega superšportnika že na vratih ženevskega salona.

Komentarjev 1
  • Snežinko 10:55 10.februar 2015.

    Po moje ni bilo tako hudo...kot prvo ima gotovo denarja na odmet (ta avto zagotovo ni njegov edini), kot drugo ima pa zagotovo zavarovanega do nezavesti, torej tudi za primer vandalizma. Kdo ve, mogoče mu je naredila celo uslugo - ...prikaži več dec bo dobil novega R8 od zavarovalnice, ona pa bo zagotovo letela ven iz njegove bajte... nenazadnje se zna zgoditi celo kakšna odškodninska tožba, pa se bo na koncu izkazalo, da je sr*la sama po sebi...