Avto
17 ogledov

Prihaja "največji delavec"

Novi ford ranger
1/21
Žurnal24 main
Ford bo na razstavi avtomobilov Australian International Motor Show v Sydneyju razkril nov pick-up model ranger, ki ga bodo proizvajali na Tajskem, v Argentini in Južni Afriki.

Poleg nove mazde BT-50 bo letošnji osrednji avstralski avtomobilski salon ponudil tudi premiero Fordovega pick-upa ranger. Novi ranger bo na prodaj pod geslom "The Hardest Worker". V ponudbi motorjev bodo 2.2 TDCi in 3.2 TDCi dizelska agregata (prvi z 110kW/150KM in 375 Nm, drugi pa 147kW/200KM in 470 Nm) ter 2.5L bencinski motor, ki premore 122kW/166KM. Menjalnik bo ročni šeststopenjski in avtomatski, 2,5-litrski bencinski agregat pa bo kombiniran z ročnim petstopenjskim menjalnikom.

Vsi modeli bodo serijsko opremljeni z elektronskim sistemom stabilnosti, v ponudbi pa bo tudi sistem rear park assist, kamera za pomoč pri vzvratni vožnji ter močnejše zavore.

Novi ranger je tudi na oko zapeljivejši kot še vedno aktualni model. Ob sodobnejši in funkcionalnejši notranjosti s številnimi odlagalnimi površinami pa omenimo še večji medosni razmik, ki je zdaj 322 centimetrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.