Avto
78 ogledov

Prihaja novi renault koleos!

Renault koleos Renault
Renault je najavil skorajšnje razkritje novega koleosa. Pozabite na korejski videz, največji Renaultov suv bo glede na prvo pobeglo fotografijo zelo postaven.

Iz Renaulta so potrdili, da bo novemu suvu, ki ga bodo predstavili na skorajšnjem salonu v Pekingu, ime koleos, torej tako kot modelu, ki so ga ne tako uspešno prodajali v Evropi zadnja leta. Dolgo časa se je špekuliralo, da mu bodo nadeli ime maxthon.

Podobno kot je nekoliko manjši kadjar bližnji sorodnik Nissanovemu kadjarju, bo koleos v segmentu D sorodnik modela x-trail. Koleos bo glede na prvo uradno fotografijo, ki so jo pri proizvajalcu objaili potem, ko je že "ušla" na splet, kaže, da bo avto dobil meganove "podočnjake", tudi zadnje luči bodo glede na tisto, kar so razkrivale fotografije še zamaskiranih avtov, vodoravno ukrojene kot pri meganu. 

Pri Renaultu še obljubljajo, da bo koleos "rekordno" prostoren v notranjosti.

Renault s koleosom še potrjuje ofenzivo modelov, saj je v zadnjem letu po svetu predstavil že deset novih modelov. Koleos bo na prodaj globalno.

dezurni@zurnal24.si

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.