Avto
28 ogledov

Prihaja terenska insignia

Opel insignia sports tourer cross four Opel
Govorice, da Opel pripravlja konkurenta audija A4 allroad in volkswagna passata alltrack, so postale resnica. Fotografije, ki so se pojavile na internetu, jasno kažejo Oplovo orožje – insignio sports tourer cross four.

Terenska opel insignia ima bolj robusten videz, ki so ga zagotovili z drugačnimi odbijači, dvignjeno podvozje so dodatno zaščitili, plastika je bolj groba, dodali so 18-palčna platišča in štirikolesni pogon.

Notranjost bo bogato založena s serijsko opremo, saj naj bi bil na voljo zgolj en paket opreme, ki bo med drugim vključeval tempomat, Bluetooth, USB, dvopodročno klimatsko napravo, AFL žaromete …

Opel insignia sports tourer cross four | Avtor: Opel Opel
Opel začetka prodaje še ni najavil, nemški mediji pa pričakujejo, da bo insignia cross four na ceste zavila sredi leta. Prav tako niso znane uradne cene, nekateri tuji portali pa navajajo, da naj bi se v Nemčiji začele pri 35.155 evrih, kolikor naj bi stala različica z dvolitrskim CDTi motorjem, ki razvije 118 kilovatov (160 KM). Če boste pri omenjenem motorju želeli samodejni menjalnik, naj bi bilo vozilo dražje za 2.800 evrov, medtem ko naj bi različica z bencinskim dvolitrskim biturbo motorjem z močjo 143 kilovatov (195 KM) stala 37.655 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.