Slovenija
161 ogledov

Tovorno vozilo zgrmelo čez cesto in zagorelo

Goreče vozilo na primorki bralka
Na primoski avtocesti sta trčila dva tovornjaka, pri čemer je eden prebil varnostno ograjo in zagorel. Ena oseba je v nesreči umrla.

Na primorski avtocesti so odstranili posledice prometne nesreče, ki se je zgodila dopoldne. 

Kot so sporočili s policije, dosedanje ugotovitve ogleda kažejo, da je do sedaj še neznani voznik tovornega vozila s pripetim priklopnikom vozil po avtocesti od Logatca proti Vrhniki po voznem pasu. 47-letni voznik je s tovornim vozilom zaradi okvare pnevmatike stal označen na odstavnem pasu avtoceste, ko je do njega pripeljal neznani voznik tovornega vozila.

Goreče vozilo na primorki | Avtor: bralka bralka

Slednji ni vozil po sredini označenega prometnega pasu, temveč je z vozilom vozil delno po odstavnem pasu. Pri tem je s prednjim desnim delom vozilatrčil v zadnji levi vogal tovornega vozila. Po trčenju je vozilo drselo po celotni bočni  strani cisterne, nato pa čez desni rob vozišča po travnatem useku v približno desetmetrski prepad, kjer je vozilo zagorelo in zgorelo v celoti. Neznani voznik je v prometni nesreči umrl. 

Goreče vozilo na primorki | Avtor: bralka bralka

Nastalo je za približno 200.000 evrov materialne škode. Policisti nadaljujejo s preiskavo ter ugotavljanjem identitete neznanega voznika. 

Goreče vozilo na primorki | Avtor: bralka bralka

 

Promet na primorski avtocesti je večji del dneva potekal le po prehitevalnem pasu, zaradi česar so nastali dolgi zastoji. Do zastojev je prihajalo tudi na vzporednih cestah.

Primorska avtocesta | Avtor: PIC (spletna kamera) PIC (spletna kamera)

 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 7
  • Žurnalček 05:11 23.avgust 2016.

    Ti se pa nauči prometnih predpisov , ki veljajo za voznike kategorij C,D in E .

  • Žurnalček 05:10 23.avgust 2016.

    Zberi se ti ,kajti nesrečo je povzročil kamionar , ne pa cisterna . Ti kaj ni jasno al si ti zmeden !

  • Bosko Boki 21:53 22.avgust 2016.

    Kamionar je lahko tudi voznik cisterne, tko da če isto misliva potem je uredu. Verjetno je un mal zaspal pa počil v njega.