Avto
123 ogledov

Prodaja se yugo džip

Yugo džip Kupujemprodajem.com
Šasija in diferencial od mitsubishija, školjka yugo, motor in menjalnik BMW 524 td. Takšnega monstruma prodaja nek Srb za 500 evrov.

Na srbski spletni strani Kupujem - Prodajam je te dni še posebej zanimiv oglas, ki prihaja iz Knjaževca. Nekdo namreč prodaja "yugo džip", 4x4 terensko različico legendarnega jugoslovanskega avtomobila. Pri njegovi izdelavi se je poslužil podvozja mitsubishija L300, po pogon je zavil k Bavarcem, udobje potniške kabine pa je poveril yugu. 

Kot trdi dosedanji lastnik, motor dela kot urca, ne kuri olja in ima celo nov zobati jermen. Nekaj težav je sicer z električno napeljavo, a nič posebnega, kar se ne bi dalo popraviti pod senikom. Avto ima celo servo volan. 

Yugo džip | Avtor: Kupujemprodajem.com Kupujemprodajem.com
Prodajalec za vozilo, na katerem so dodatno nameščene še posebne cevne zaščite za podiranje ovir, tudi tistih med vzvratno vožnjo, zahteva 499 evrov. Pri takšnem stroju gre gotovo odpustiti kakšno grdo zaplato, s katero so skušali prekriti rjavečo karoserijo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.