Avto
5536 ogledov

Prvi pogled na posodobljen Škodin kompaktni SUV

Prenovljeni škoda kodiaq Škoda
Škoda je v javnost posredovala dve skici, ki nakazujeta, kakšen po posodobljeni karoq. Karog je srednji od treh Škodinih križancev, je večji od kamiqa in manjši od kodiaqa.

Kodiaqa je Škoda na trg poslala leta 2017, po štirih letih na trgu pa so ga Čehi vizualno in tehnično posodobili.

VW polo GTI V petih letih Avto VW, Škoda in Seat bodo ugasnili številne znane modele

Skice razkrivajo širšo Škodino mrežo hladilnika, ki je zdaj šesterokotne oblike. Prednji del krasi izrazit dvojni rob, pod katerim je mogoče prepoznati široko odprtino za dovod zraka. Sprednji žarometi so vitkejši kot doslej in segajo do mreže hladilnika. Dinamično podobo poudarjajo nove dnevne luči, ki so zdaj deljene. Pod njimi je nameščena dodatna svetilna enota, kjer so meglenke ali – pri najbolj izpopolnjeni različici – ločeni LED-modul. Ta razporeditev luči v načinu zasenčenih luči v temi ustvarja značilno 'štirioko' grafično podobo.

Prenovljeni škoda kodiaq | Avtor: Škoda Škoda

Škoda Enyaq Test Avto Enyaqa bi domov vzel marsikdo, a kaj naj pričakuje?

Spremembe so doletele tudi zadek. Poleg daljšega zadnjega usmernika zraka in vizualno prenovljenega spodnjega dela zadnjega odbijača s črnim difuzorjem je mogoče prepoznati še novo obliko ostro oblikovanih zadnjih luči. Te so, podobno kot žarometi, nižje kot doslej in poudarjajo širino vozila. Za Škodo značilne kristalaste strukture skrbijo za posebne optične poudarke v lučeh, ki jih še vedno zaznamuje značilna svetlobna grafika v obliki črke C.

Uradno razkritje sledi 30. novembra.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.