Magazin > Film & Glasba & TV
35 ogledov

Razkrili skrivnosti novega Bonda

bond Žurnal24 main
Naslov 24. filmu o agentu Jamesu Bondu je Spectre.

Lea Seydoux | Avtor: EPA EPA
Na novinarski konferenci so razkrili naslov 24. dela najdlje trajajoče filmske serije o najbolj znanem skrivnem agentu vseh časov – Jamesu Bondu!

24. del bo nosil naslov Spectre. Očitno se bo ta del navezoval na film Iz Rusije z ljubeznijo, v katerem je bila ta teroristična organizacija glavni nasprotnik agenta 007.

V vlogi Bonda bomo spet videli Daniela Craiga, Bondovi dekleti bosta Monica Bellucci in Lea Seydoux, glavni negativec pa Christoph Waltz.

Ralpha Fiennesa bomo spet lahko občudovali v vlogi M, Naomie Harris v vlogi Eve Moneypenny, Bena Whishawa kot Q, Rory Kinnear pa bo igral Billa Tannerja.

Film Skyfall, ki ga je režiral dobitnik prestižnega oskarja Sam Mendes (Krožna cesta), ki bo tudi tokrat vihtel režijsko taktirko, je prepričljivo najuspešnejši film iz serije o  Jamesu Bondu. Leta 2012 je po svetu prislužil več kot 1,2 milijarde dolarjev, kar ni doslej uspelo niti enemu nadaljevanju. Poleg tega je to prvi film, ki je v Veliki Britaniji v kinu priigral prek sto milijonov funtov.

James Bond je prepričljivo najdlje trajajoča in ena od najuspešnejših filmskih franšiz v zgodovini. Do danes je nastalo že 23 filmov. 24. del bodo začeli snemati v ponedeljek, 8.decembra. 
Novi, 24. del franšize o Jamesu Bondu, v domača in svetovna kina prihaja 5. novembra 2015.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.