Avto
15 ogledov

Renaultov prestiž v Moskvi

1/10
Žurnal24 main
Renault bo na avtomobilski razstavi v Moskvi razkril model latitude, novo družinsko limuzino s prestižno noto v izvedbi za Rusijo in prekomorske trge.

Evropsko različico modela latitude, ki bo imela drugačne motorje, obrobe žarometov, armaturno ploščo in osrednjo konzolo, bo Renault razkril jeseni na mednarodni avtomobilski razstavi v Parizu. Limuzina se ponaša z uravnovešenimi razmerji, velikodušnimi merami, velikim prtljažnikom in obliko prednjega dela, ki izraža moč vgrajenih motorjev. Ta elegantno in plemenito oblikovana nova limuzina bogati paleto avtomobilov višjega razreda znamke in bo pritegnila predvsem kupce z željo po avtomobilu, ki zagotavlja status, kakovost in udobje.

V Moskvi Renault razstavlja druge svoje novosti za ruski trg, ki jih bodo v Rusiji pričeli izdelovati v letih 2010 in 2011: Duster, novi logan in sandero s samodejnim menjalnikom ter sandero stepway. Renault je tudi najavil pričetek sestavljanja (Semi Knock Down) modelov fluence in mégane berline v Rusiji.

Renault v sodelovanju z mestnimi oblastmi Moskve v tamkajšnji tovarni Avtoframos izdeluje avtomobile Renault od leta 2005, leta 2008 pa je skupina Renault sklenila strateško partnerstvo s podjetjem AvtoVaz. Renault in njegova partnerja Nissan in AvtoVaz imajo cilj, da do leta 2015 na ruskem trgu skupaj dosežejo 40-odstoten delež. Renault je od aprila letos že na četrtem mestu med najuspešnejšimi avtomobilskimi znamkami v Rusiji s 50.801 prodanim vozilom v prvih sedmih mesecih in naraščajočim tržnim deležem, ki znaša 5,3 odstotka. Logan ostaja najbolje prodajani avtomobil tuje znamke v Rusiji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.