Avto
60 ogledov

Ronaldo ima nov avto

Cristiano Ronaldo EPA
Cristiano Ronaldo je pokazal svojega novega lepotca mclarna.

Portugalski nogometni velezvezdnik Cristiano Ronaldo se je v novo sezono pripeljal z novim lepotcem. Z ultrahitrimi avtomobili obseden CR7 je namreč javnosti prvič pokazal mclarna MP4 12-C. 

Z njim se je pripeljal na trening, na sovoznikovem sedežu pa je gostil soigralca in sonarodnjaka Fabia Coentrãa. Mimo radovednežev je sicer portugalski dvojec zapeljal kot da tam ni nikogar, saj jim ni namenil niti pogleda, kaj šele, da bi malo pomežiknil z lučmi svoje drage igrače. 

Ronaldov mclaren MP4 12-C je sicer eden od vsega skupaj le 10 primerkov. Vsak ima zaporedno številko, prva je rezervirana za šefa McLarna Rona Dennisa, številka 2 pa za bahrajnskega princa. Ni težko uganiti, katera številka pa je napisana na ploščici Ronaldovega sivega avta - sedmica seveda. 

Cristiano je sicer znan kot velikanski ljubitelj ultradragih avtomobilov, s katerimi ima pestro zgodovino. Po neki statistiki je imel doslej v svojem predalu zbirko 19 omembe vrednih ključev, vsi avtomobili pa so njegov račun zgolj z nakupom razbremenili že za okoli 4 milijone evrov. Med drugim so se med njimi znašli bugatti veyron, ki je daleč najbolj vreden v zbirki, pa rolls-royce phantom, ferrari 599 GTO, lamborghini aventador, ki si ga je privoščil za 27. rojstni dan, ferrari 599 GTB fiorano (razbil ga je kmalu po nakupu leta 2009), audi q7, porsche cayenne, audi R8 ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.