Avto
20871 ogledov

Saj ni res - voznik kar prekril svareče lučke

Lučke na armaturi neizpraven avto Policija Bochum
Saj ni res - en avto, 39 napak.

Prometna policista v nemškem Bochumu sta pred kratkim naletela na voznika taksija, ko je ravno pobiral stranke. Ker mu ni gorelo ena od luči, sta ga želela samo opozoriti na pomanjkljivost. A kar sta potem opazila pri avtu, je prekašalo vse, kar sta prometnika dotlej doživela v karieri. 

Pogled v notranjost avta je razkril, da ima voznik številne prižgane opozorilne luči preprosto prekrite s črnim lepilnim trakom. Verjetno, da ne bi potniki vedeli, v kako nevarnem avtu se vozijo. Ko sta policista odstranila vse trakove, se je kabina zasvetila kot božično drevo, poroča uradni Facebook profil policije iz mesta na severo zahodu Nemčije.

Vsi sistemi so imeli težave, od servo volana, ABS, ESC do zračne blazine. Izredni tehnični pregled je nadalje pokazal, da so bile zavore, motor in vzmetenje močno obrabljeni. Filter za gorivo je visel z motorja in drsal po jermenu, na že večkrat krpanem podvozju je zevala velika luknja. 

Lučke na armaturi neizpraven avto | Avtor: Policija Bochum Policija Bochum

Skupaj so na avtu našteli kar 39 napak, seveda so ga nemudoma odstranili iz prometa, voznika in njegovo podjetje pa čaka zajetna kazen. 

Za potnike so poklicali novo, brezhibno vozilo, so svoj zapis zaključili policisti.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 5
  • djdj 10:31 01.oktober 2023.

    Lenuh. Namesto, da bi odstranil žarnice teh opozoril. ;)

  • Kmodri 23:36 30.september 2023.

    Če opozoril ni, ni problemov!

  • Avatar MuškaKokoš
    MuškaKokoš 21:29 30.september 2023.

    V Bosni je to vrhunski avto