Avto
4440 ogledov

Skrivnostna poteza Volkswagna

VW VW
V nemškem patentnem registru so zasledili, da je wolfsburška tovarna zaščitila tri nova imena. Obeta se prihod treh novih modelov. To so ...

Kot poroča nemški Auto Bild, je Volkswagen zaščitil tri nova imena, s katerimi bi lahko označil svoje prihodnje križance.

V nemškem patentnem registru so namreč zasledili, da je wolfsburška tovarna zaščitila tri nova imena: T-sport, T-coupé in T-go. Glede na to, da črka T v Volkswagnovem repertoarju označuje križance, T-roc pa je tudi že dobil kabrioletno različico, bi to lahko tudi zares bili križanci.

VW | Avtor: VW VW

Brazilec prihaja tudi v Evropo

Volkswagen je pred kratkim napovedal kupejevsko različico T-crossa za brazilski trg, ki se bo tam imenoval VW nivus. Precej gotovo je, da bo prišel tudi v Evropo, kjer bi morda lahko dobil ime T-sport. Seveda je to zgolj ugibanje. T-coupe bi po tej logiki lahko bil kupejevska različica T-roca, ki je že na voljo kot kabriolet.

VW | Avtor: VW VW

Avtomobil, ki bi se lahko skrival pod imenom T-go, je še najbolj skrivnosten. Morda gre za vstopnega križanca na osnovi študije taigun, ki jo je Volkswagen predstavil že avtomobilsko davnega leta 2014? Za križanca na osnovi upa so sicer doslej uporabljali ime T-track, a to ne pomeni, da se novi majhen križanec ne bi mogel imenovati drugače. Bi morda lahko postal VW T-go?

Komentarjev 4
  • diflati 22:53 01.januar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • Vozniček 12:05 01.januar 2020.

    iPad, iPhone, T-Roc, T-cross... Je pa novinar dobro zadel naslov članka. V bistvu negativna reklama, saj vsi vemo kam vodi "skrivnostnost" pri VW... Je že francl12 zgoraj povedal...

  • francl12 09:47 01.januar 2020.

    zakaj niso vpisali še imana: T-šrot, T-klump...to bi bilo bolj primerno za VW!