Avto
18 ogledov

Skrižani captur se je razkril

Renault captur
1/17
Renault
Dolgo napovedani renault captur je vendarle predstavljen javnosti. Z njim Renault stopa po sledeh uspešnih malih crossoverjev.

Prvi urbani križanec znamke je drugi nov avtomobil pod taktirko oblikovalca  Laurensa Van den Ackerja, s cliem si deli tudi platformo. Bolj kot na agresiven videz stavi na poudarjen praktičen značaj z dvobarvno zunanjostjo, imel naj bi tudi vse značilne francoske gene.

Čeprav je na zunaj dolg 4,12 metra, znotraj obljublja veliko udobja in prostornosti, tudi zaradi močno naprej potegnjenega vetrobranskega stekla

Značilni so še visok položaj voznika, velik prtljažnik, prilagodljiva notranja ureditev in veliko odlagališč. Serijski bodo kartica za prostoročen vstop in zagon motorja ter sistema za pomoč pri speljevanju navkreber in za pomoč pri parkiranju zadaj. Prav tako bo na voljo nova povezljiva na armaturno ploščo nameščena tablica Renault R-Link z zaslonom na dotik in sodobno zvočno napravo s šestimi zvočniki, povezljivostjo Bluetooth vključno s funkcijo audio-streaming ter hi-fi zvočnim sistemom Arkamys.

Tako kot clio naj bi tudi captur omogočal zelo dobre vozne lastnosti, vanj bodo vgrajeni motorji najnovejše generacije. Javnost ga bo v živo lahko prvič videla v Ženevi marca letos.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.