Avto
26 ogledov

Slovenski avtomobilisti vabijo na izlet

Družina v avtu Profimedias
Komur so avtomobili blizu, prihodnje dni ne bo imel težav z izletom. Slovenski uvozniki na široko odpirajo vrata svojih avtomobilov. Na testne vožnje in spoznavanje najnovejših modelov te dni vabijo Toyota, Ford in BMW

Toyota že to nedeljo vabi v prelestno okolico Lipice, kjer si bo poleg dneva odprtih vrat tamkajšnje kobilarne široka javnost prvič lahko do obisti ogledala in preizkusila novega malčka ayga. Poleg bodo tudi ostali Toyotini in Lexusovi modeli, v okviru dogajanja bo tudi orientacijska vožnja s hibridi.

Ford prihodnjo soboto 20. 9. že četrtič zapored vabi v Center varne vožnje AMZS na Vransko, kjer bo potekal dan novosti. Mogoče bo preizkusiti najnovejše znamkine modele, kot so ford tourneo courier in ford transit courier, tam bosta novi mustang ter električni focus, na off-road poligonu se bo mogoče spoznati z zmogljivostmi kuge in rangerja, za adrenalin bosta skrbela focus ST in fiesta ST, iz prve roke bo mogoče izvedeti več o naprednih tehnologijah pogona in varnosti.

Dan kasneje, v nedeljo 21. 9., svoj dan pripravljajo še pri BMW-ju, kjer bodo Slovencem prvič predstavili kompaktnega enoprostorca serijo 2 active tourer. Na BMW festu v Volčjem potoku bo čez dan potekal še pester športni, otroški in glasbeni program z znanimi slovenskimi skupinam, vstop v osrčje narave pa bo s pravočasno prijavo zastonj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.