Avto
304 ogledov

Slovenski judoistki imata novo prevozno sredstvo

Suzuki in Judo zveza Slovenije
1/9
Anže Petkovšek
Najboljši slovenski judoistki Tina Trstenjak in Anamarija Velenšek, zlata in bronasta iz zadnjih poletnih olimpijskih iger v Riu de Janeiru leta 2016, imata nova avtomobila.

Suzuki Slovenija, pokrovitelj Judo zveze Slovenije (JZS), je judoistkama Tini Trstenjak in Anamariji Velenšek predal vozili suzuki SX4 s-cross, člani judo zveze pa bodo preizkušal tudi vitaro in še enega SX-4. Suzukija in judoiste veže Japonska, domovina juda in avtomobilske znamke. Pogodbo so sklenili za leto dni. 

Trstenjakova je v Riu na Poletnih olimpijskih igrah 2016 osvojila zlato olimpijsko medaljo. V finalu kategorije do 63 kg je z iponom premagala Francozinjo Crarisso Agbegneonu, Anamarija Velenšek pa je svoj največji dosežek v karieri dosegla prav tako na poletnih olimpijskih igrah v Riu de Janeiru leta 2016, ko je v kategoriji do 78 kg osvojila kljub poškodbi kolena osvojila bronasto olimpijsko medaljo. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.