Avto
36 ogledov

Srbiji se avtosalon izplača

Žurnal24 main
Slovenija avtomobilskega salona nima že več let, Hrvati so marčevski avtosalon odpovedali, Srbi pa svojega ne. V tednu dni ga je obiskalo več kot 100.000 ljudi.
MotorSport salon Ljubljana bo konec tedna gostila Motorsport Salon, na katerem se bo predstavila kopica vrhunskih dirkalnikov iz sveta avtomotošporta. Napovedan je tudi prihod dirkalnika formule 1.

Beograd je gostil razstavno-prodajni salon avtomobilov in Mednarodni sejem motociklov in koles, ki ga je po besedah organizatorja salona Zorana Lupšića, v tednu dni obiskalo več kot 100.000 ljudi.

Na salonu se je kljub slabi ekonomski situaciji v državi in regiji predstavilo 370 razstavljalcev, ki so obiskovalcem avtomobile ponujali po sejemskih cenah. Zastopniki znamke Volvo so dejali, da so prodali vseh 10 razstavljenih vozil, pri Mercedesu pa so prodali štiri primerke najdražjega hibridnega vozila razreda S  katerega cena seže tudi do 150.000 evrov, in je bil hkrati najdražji razstavljeni avtomobil na salonu, na še več prodanih primerkov pa računajo po salonu. Največ zanimanja je bilo za fiat punto, ki so ga prodajali za 6.999 evrov, pri čemer so za bencinske motorje ponudili dodatnih 500, za različico na plin pa 300 evrov popusta. Renault-Nissan je samo na salonu prodal 300 vozil znamke Dacia in 190 vozil z oznako Renault. Zadovoljni s prodajo so bili tudi pri Chevroletu: "Prodali smo več kot 20 vozil." Veliko zanimanje je vladalo tudi za ugodne kredite pri nakupu novih avtomobilov, kot tudi možnost zamenjave starega za novi avtomobil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.