Avto
64 ogledov

Ste bili v Murski Soboti?

4. kolo Varčnega voznika v Murski Soboti.
1/30
Žurnal24 main
V Murski Soboti se je vila karavana varčnih voznikov. Če vas ni bilo med nami, preverite, kako smo se imeli. Pridružite se nam lahko na zadnjem predtekmovanju, ki ga bo gostil Maribor.

V Murski Soboti smo dobili četrti finalni par, ki se bo na tekmovanju za najbolj varčnega voznika, ki ga skupaj prirejata Žurnal24 in Opel Slovenija, boril za glavno nagrado opel astro ecoflex.

Tekmovanje v varčni vožnji pa je namenjeno tudi sprostitvi, druženju in zabavi. Kako je bilo v Murski Soboti, kjer je za bogat spremljevalni program poskrbela Avtohiša Kolmanič & Dokl, ki je srečnežu podelila brezplačno uporabo avtomobila za en konec tedna ter zastonj sladoled za obiskovalce prireditve, za animacijo skrbel zmagovalec šova Big Brother Jože Činč, za glasbo pa Radio Murski Val, Radio Maxi in Radio Viva, obiskovalce pa na varno vožnjo s svojimi napravami opozarjala Agencija za varnost prometa (AVP) Republike Slovenije, si lahko ogledate v fotogaleriji.

Bodite varčni vozniki tudi vi in se varčnosti z gorivom učite na naši Facebook strani, kjer boste izvedeli veliko nasvetov, kako prihraniti pri gorivu, lahko pa tudi spremljate dogajanje v tekmovanju za varčnega voznika, v katerem najmanj potratnemu vozniku v trajno last podarjamo opel astro ecoflex.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.