Slovenija > Črna kronika
61 ogledov

Številne nesreče na Gorenjskem

zmrzal Shutterstock
Kranjski policisti spročajo o številnih nesrečah, do katerih je včeraj prišlo na njihovih cestah. Med drugim je eden izmed voznikov trčil v drugega, ker pred tem ni očistil zamrznjenih stekel na avtomobilu.

"Včeraj  v  prometu  ni  bil  povsem  običajen  dan," pove Bojan Kos s kranjske policijske uprave, ki našteje nekaj razlogov za nesreče: voznik je vozil v napačno smer, povzročil nesrečo in ogrožal udeležence. Zaradi neprilagojene hitrosti in alkohola  je drug voznik trčil v policijsko  vozilo,  ki  je  voznike  z  modrimi  lučmi opozarjalo  na  nevarnost na cesti. Tretji je spregledal peško, ki je pravilno prečkala cesto in jo poškodoval. Četrti je pod vplivom alkohola peljal vzvratno in zdrsnil z dovozne poti. Peti je trčil v divjad, kranjski policisti so obravnavali še hrvaškega voznika tovornega vozila, ki je vozil s kar dvema promiloma alkohola v krvi. Policisti so ga iz prometa izločili. 

Kranjski policisti so obravnavali tudi nesrečo, do katere je prišlo, ker povzročitelj zjutraj ni očistil zamrznjenih stekel na vozilu. Policisti svarijo pred vožnjo avtomobila z neočiščenimi stekli, kazen za takšno početje znaša 200 evrov.

Komentarjev 2
  • Ferluci 14:05 04.november 2015.

    Folk je prepričan, da so vsi policaji na drugih (begunskih) dolžnostih. Jasno, zato so pa razštelani.

  • Papaja Popi 10:24 04.november 2015.

    Pravilna kazen za neočiščeno steklo.Koliko pa je za neočiščen celoten avto, kjer pada sneg dol z njega in pade na moje steklo ali avto ?