Avto
18 ogledov

Stožice zasedli dirkalniki

MotorSport Show&Salon
1/24
Saša Despot
Minuli konec tedna so v dvorani Stožice športe z žogo na 5. MotorSport Show & Salonu zamenjali dirkalniki v različnih motošportih - minimotu, kartingu, supermotu, motokrosu in dirkalni avtomobili.

Dvorana Stožice je gostila peti Motorsport salon. Prireditev je bila namenjena ljubiteljem avtomobilističnega in motorističnega športa.

Med drugim so ljubitelji športov na dveh in štirih kolesih z motornim pogonom na delu videli enega najboljših tekmovalcev stare celine v supermotu Uroša Nastrana, ki je v superfinalu, kombinaciji motokrosa in supermota, slavil zmago pred Klemnom Gerčarjem.

V motokrosu, kjer so organizatorji priredili teren z atraktivnimi skoki, je Klemen Gerčar prevzel primat ostalim sotekmovalcem. Med kartisti sta zmagala Klemen Špec in Jure Andrianič. S fiat grande punti je zmago pobral med juniorji relist Aljoša Novak, med rednimi vozniki Luka Glazer in med legendami Avstrijec Alfred Kramer.

Ob adrenalinskem dogajanju je v Stožicah potekala še razstava dirkalnikov, eksotičnih superšportnih avtomobilov, dirkalne opreme in motociklov. Nekaj utrinkov s prireditve si lahko ogledate v fotogaleriji zgoraj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.