Avto
105 ogledov

Suzuki GSXR 1000 glavna zvezda tradicionalnega dogodka

TC Motoshop
1/26
Anže Petkovšek
TC Motoshop vsako leto tradicionalno priredi otvoritev motoristične sezone. Letos je bil glavna zvezda druženja motoristov, ki so se v lepem vremenu zbrali v velikem številu, konceptni superšportni motocikel suzuki GSXR 1000.

Suzuki GSXR 1000 je superšportni motocikel, ki je zaenkrat še v konceptni obliki, kmalu pa bo tudi v serijski. In koncept ima zares ponuditi veliko novega. Poleg dizajna in led luči je tudi tehnološko napreden dvokolesni stroj, za katerega pri Suzkukiju pravijo, da je močnejši, lažji in čistejši od vseh GSXR modelov do zdaj.

Cilj inženirjev je bil izdelati litrski motor, ki bo ponudil največ moči brez žrtovanja delovanja v nižjih in srednjih vrtljajih. To bo omogočil tudi novi VVT sistem, ki omogoča spremenljivo delovanje ventilov. Nov je tudi menjalnik, ki omogoča hitrejše prestavljanje gor in dol, možno je preklapljati med razlinimi programi delovanja motorja, nastavitvami programov, izklopiti isistem proti zdrsu koles in ABS. 

Pri TC Motoshop so predstavili tudi novi suzuki SV 650, ki predstavlja konkurenco yamaham MT-07 in podobnim modelom drugih znamk, najnovejše produkte pa so predstavili tudi drugimi ponudniki motoristične opreme. Tradicionalno so prikaz spretnosti demonstrirali tudi policisti na motociklih.

Vtise z dogodka lahko podoživite v fotogaleriji zgoraj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.