Avto
309 ogledov

T-rocu so osvetlili nos

Volkswagen T-roc
1/10
Volkswagen
Prenova za Volkswagnovega križanca.

Volkswagen T-roc ima nov nos, ki je po novem lahko osvetljen, saj kupec lahko izbere osvetljeno povezovalno letev med prav tako oblikovno spremenjeni žarometi. Ko jih povezuje svetla letev, so v zameno za vloženi denar matrični, sicer pa klasični LED.

Posodobljenega T-roca boste morda prepoznali tudi po novih pokončnih meglenkah in drugačnem zadnjem odbijaču. Nameščene ima tudi nova platišča. 

V notranjosti so opazni novi, na otip mehkejši materiali, ki so zamenjali neugledno trdo plastiko. Voznik ima izpred novega volana zdaj osempalčni zaslon, infozabavni zaslon pa meri med 6,5 in 9,2 palca. Kot vsi novodobni volkswagni lahko v T-rocu telefon za naprednejše funkcije po novem povežete tudi brezžično.

Volkswagen T-roc | Avtor: Volkswagen Volkswagen

Pri motorjih ni sprememb, začne se s trivaljnim litrskim bencinarjem z 81 kilovati, nadaljuje pa z 1,5-litrskim TSI in njegovimi 110 kilovati. Na razpolago je tudi 140-kilovatni 2,0 TSI s štirikolesnim pogonom, medtem ko je dizla mogoče naročiti v različici s 85 kW ali 110 kW. Slednji ima 4Motion pogon. 

Vrh ponudbe pa predstavlja T-roc R z 221 kW (300 KM) moči, ki ima številne športne tehnologije, ki se pritičejo takšni črki. Med drugim tudi Akrapovičev izpuh.

In da, vse te spremembe veljajo tudi za T-roc kabrioleta. Prve dobave obljubljajo že takoj po novem letu.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.