Avto
23 ogledov

Tako hitro končanega pranja pa še ne

Avtopralnica Youtube
94-letni voznik je pustil za seboj pravcato razdejanje, ko je v avtopralnico zaradi napake zapeljal pri visoki hitrosti. Tragikomičen razplet, ki se je k sreči končal dokaj srečno, so zabeležile kamere.

"Na srečo ni bil nihče resno poškodovan, ko je voznik pritisnil na stopalko za plin namesto na zavoro in poletel skozi pralnico z visoko hitrostjo. Pozorni bodite na stranko, ki je le nekaj trenutkov prej zapustila prostor za čiščenje s sesalniki. Ponosni smo na naše osebje za njihov profesionalizem in in odziv. Nazaj bomo v nekaj dneh," so zapisali lastniki avtopralnice Quick Quack, ki so na Youtubeu delili posnetek nenavadnega dogodka, ki se je zgodil minule dni. 

Po prvih podatkih je voznik povzročil za 100.000 dolarjev škode (85.000 evrov).

Malce ironično je priletni voznik vozil v vozilu znamke Oldsmobil, ki v prostem prevodu napeljuje na "starino," čeprav je ime izpeljanka iz imena ustanovitelja Ransoma E. Oldsa. Znamka je bila ustanovljena leta 1897 in je bila tako ena prvih ameriških proizvajalcev avtomobilov, od leta 1908 do ukinitve 2009 pa je bila pod okriljem General Motorsa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.