Avto
90 ogledov

Tako sta Mercedes in Porsche čestitala BMW za rojstni dan

BMW in Mercedes Facebook
BMW te dni slavi stoti rojstni dan. Iskrene čestitke so poslali tudi iz Mercedes-Benza in Porscheja. Seveda to niso bile običajne čestitke ...

Pri Mercedes-Benzu oziroma njegovi materi Daimler so kljub visokem jubileju dali vedeti, kdo je starejši. "Hvala za 100 let konkurence. Prvih 30 let je bilo kar malce dolgočasnih," piše na čestitki, ki je izšla tudi kot oglas v nemških tiskanih in digitalnih medijih in na katerem je znamenita BMW ledvička, poleg pa mercedesova zvezda.

Poleg tega so vse zaposlene pri BMW povabili, naj si v tem tednu popolnoma brezplačno ogledajo Mercedesov muzej v Stuttgartu. Za parkirišča za svoje BMW-je jim ni potrebno skrbeti, saj bodo lahko parkirali na mesta VIP. 

Prvih 50, ki se bo prijavilo na ogled 130 let Mercedesove zgodovine, bo dobilo tudi zastonjski obed. 

Porsche in BMW | Avtor: Facebook Facebook
Pri koncernu Volkswagen so čestitko spisali pri Porscheju, ki tako kot Mercedes domuje v Stuttgartu. Bili pa so precej bolj spoštljivi do Münchenčanov. Pogled so uprli v prihodnost, saj so na čestitki soočili svoj mission E koncept super električnega športnika in BMW i8. "Prihodnost nam zastavlja velike izzive. Odgovarjamo z veseljem do vožnje. Porsche se poklanja stoletnici premikanja avtomobilske zgodovine in srčno čestita BMW-ju za jubilej," so zapisali poleg in v besedilo skrili BMW-jev slogan.

PREBERITE ŠE: 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.