Avto
1986 ogledov

Takšen espace je prišel iz lepotilnega salona

Renault espace
1/10
Renault
Renault espace je iz lepotilnega salona prišel z vitkejšim videzom in dodatno dozo teehnologij.

Espace je leta 1984 začel izredno uspešen evropski trend enoprostorcev, v tem razredu pa je dolgo  pomenil eno najbolj vsestranskih vozil. 

Po zatonu enoprostorcev, ki jih nadomestila ljubezen do križancev, se je espace znal prilagoditi in je v svoji zadnji 5. generaciji dobil zelo "terenski" izgled, hkrati pa še vedno zagovarja uporabnost prostora. 

Da bi ohranil tempo, so ga pri Renaultu zdaj prenovili. Spoznamo ga po drugačni motorni maski, ena najpomembnejših lastnosti pa so matrični LED žarometi. To je prvič, da je Renault za katerikoli svoj model uporabil tehnologijo razsvetljevanja ceste na način, da se snop stalno in hitro prilagaja okolici ob pomoči modulov LED sijalk. Spremenjen je tudi zadnji del, nov je podpis zadnjih LED luči. 

Renault espace | Avtor: Renault Renault
Renault espace | Avtor: Renault Renault

Še dve bolj izpostavljeni novosti sta asistent za zastoje in novi Easy Link multimedijski sistem na 9,3- ali 10,2-palčnem zaslonu. Večino teh novosti bodo kupci našli v najbogatejšem paketu opreme Initiale Paris, po katerem pa po zagotovilih Renaulta tako ali tako poseže 60 odstotkov vseh kupcev aktualnega espaca.

Renault espace | Avtor: Renault Renault
Renault espace | Avtor: Renault Renault

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.