Avto
33 ogledov

Tanja ga obvlada tudi v petkah

Tanja Žagar je stopalko za plin pritiskala v astronomsko visokih petah. (Foto: S
1/30
Žurnal24 main
Sobotno finalno prireditev Varčnega voznika v ljubljanskem BTC-ju so popestrile številne spretnostne naloge, ki so se jih udeležili tudi znani Slovenci.
Fotoutrinke s tekmovanja si lahko pogledate tukaj.

Med njimi so se dogodka tekmovanja za Varčnega voznika udeležili tudi pevka Tanja Žagar, nekdanji odlični slovenski hokejist Tomaž Vnuk in atletinja Marija Šestak, prireditev pa je obiskala tudi olimpijka, sicer tekmovalka v smučarskem krosu, Saša Farič, ki je v uporabo prejela nov avtomobil.

Tekmovalci so se pod strokovnim vodstvom inštruktorja varne vožnje iz Akademije dobre vožnje Tilna Holynskega pomerili v spretnostnih preizkušnjah, kot je obračanje vozila v mišnici, in bočnem parkiranju, pri tem pa so bolj ali manj uspešno izzvali Tanjo Žagar v ekstremno visokih petah in Tomaža Vnuka. Prva sezona Varčnega voznika, ki je prinesla tudi prvi zmagovalni par Boruta Jakliča in Saro Brodnik, ki sta v finalu zmagala s povprečno porabo 2,8 l/100 km, se vrača še letos, ko pričakujemo še več prijav. Letos smo v uredništvo prejeli kar 8.000 prijav na tekmovanje. Utrinke iz zakulisja si lahko ogledate v fotogaleriji zgoraj.

 

SPONZORJA AKCIJE

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.