Avto
34 ogledov

Terminatorja ustavili zaradi prehitre vožnje na kolesu

Arnold Scwarzenegger in policist Nemška policija
Arnolda Schwarzeneggerja je v Münchnu ustavil policist, ker je s kolesom vozil skozi množico pešcev. Za kazen se je moral postaviti pred kamero.

Bavarska policija je poročala o nenavadnem dogoku, ko je policit na postaji Oktoberfest Münchnu naletel na dva hitra kolesarja, kako se sredi opoldanske gneče nevarno prebijata skozi množico pešcev. Policistu je uspelo enega izmed njiju ustaviti, a se je ta izgovoril, da mora nujno pohiteti naprej, saj da je osebni stražar Arnolda Schwarzeneggerja. Nato je odbrzel, vendar v del postaje, kjer je slepa ulica.

Policistu, ki se mu je seveda zdel izgovor zgolj slaba šala, je bilo treba le potrpežljivo počakati, da se "ptička" vrneta. A ko sta se vrnila, je policistu za kratek čas vzelo sapo, saj je pred njim stal "Terminator".

Kot piše v policijskem sporočilu za javnost, je policist nato "znova našel glas", in opozoril kolesrja, da je bila njuna hitrost nevarna. 69-letni Schwarzenegger je nemudoma priznal napako in se izgovoril, da uporablja kolo zaradi težav z nogami. V zameno za kazen je policistu ponudil, da se je pripravljen z njim slikati za "selfija". Policist se po poročanju BBC ponudbi ni mogel upreti, a mu tudi šefi niso zamerili popustljivosti, saj lahko javnosti odslej sporočajo, da se ne bojijo niti Ternminatorja. Ta je nato odkorakal stran s kolesom ob boku.

Nekdanji guverner Kalifornije Schwarzenegger je že tradicionalno na začetku jeseni redno v Evropi, tokrat v vlogi promotorja športnih festivalov. V bavarsko prestolnico pa ga je bržkone privabil vonj Oktoberfesta.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • kapibara 12:49 03.oktober 2016.

    Mater je čudna tale nemška policija.. ??- Enga Treminatorja lahko ustavjo.. :-)- enih migrantov pa ne... :-(